Mar 3, 2010

when love and hate collide

Jarum jam belum cecah no.12 lagi. Jauuuuuuh lagi. Mata aku terkelip-kelip entah yang ke-berapa kali. Haih, bila laaaa nak pukul 12 nih?? Bukan sebab aku lapar. Tapi tak sabar-sabar nak landing kepala kat meja tanpa rasa bersalah...

Aku rasa,kalau ada cctv yang hala ke meja aku ni, mesti nampak muka lalok yang terkelip-kelip sambil kepala sway ke kiri-kanan-depan-belakang macam orang mabuk todi. Entah-entah ada capture aku tersengih-sengih tanpa kawalan. Biasala kalau separa sedar ni, bukan leh control sangat otak ni.

Bos plak harini tak keluar ke mana-mana. Memang aku resah gelisah. Naik letih mata tengok monitor. Telinga aku sumbat dengan celoteh Abinov Fanaskova konon-konon boleh kasi serabut otak --> hilangkan lalok. Failed! Dah tak tahan sangat, aku topang muka la sket-sket sambil cover dahi konon-konon nampak tengah berfikir.. =___='

Belum sempat pukul 12 aku dah tarik bantal merah, pok-pok atas meja and landing. Lantak! Mata aku dah macam kena simen dah nih..

Tak sampai 5 minit letak kepala, tetibe rasa SEGAR! *($*&#$! Ahh tak dulik, paksa mata untuk tido jugak2. Buat penat aku tahan dari tadi, dah dapat leh lak dia tunjuk perasaan takmo tido ehh.. Hamboih, biasa dia nih... Tido!

Maka tido la aku 20 menettttt... aje. =______='

6 comments:

Siti Nornadiah said...

ahahhahaha..aku lagi best..
bila masa tah terlelap..

pfft~

YanTzYanTtiE said...

hahaha....gile best...if aku leyh tido..
hmmpft

cikedidoo said...

tpt lama ker?
posisi syok tu nak lelap....

iSpy said...

nad: haha! tau2 bos ketuk meja hek.. :D jangannnnnnn....

yanti: best mmg best, tp kalau line laaaaagi best!

cikedidoo: tmpt lama laa... haha! kalau ada, leh suruh urut tgn / bahu cam dulu.. kakaka!!

cikedidoo said...

tboleh boleh...
kalau akak ada kt sini, sy pn nk mtk urut bahu ni... sakit...

iSpy said...

haha.. kita tukar2 turn laa kalau camtu! kekeke..